Як швидко очистити підписки в ТікТок
Moderators: Steve Halfpenny, Jonny2x4
Як швидко очистити підписки в ТікТок
Я вже давно активно користуюся ТікТок, і тепер мій список підписок просто переповнений. Є акаунти, яких я давно не переглядав і навіть не пам'ятаю, коли вони з'явилися в моєму списку. Хочу швидко очистити підписки, але не маю часу робити це вручну. Які є способи очистити список підписок в ТікТок ефективно і швидко, без порушення правил, щоб не отримати блокування?
- PaulineReyes
- Purple Belt
Re: Як швидко очистити підписки в ТікТок
Щоб швидко очистити підписки в ТікТок https://likestorm.com.ua/blog/tiktok/ya ... -v-tiktok/ найкраще використовувати вручну відписування, але будьте обережні, щоб не робити це занадто швидко — ТікТок може заблокувати акаунт за підозрілу активність. Відписуйтесь поступово, не більше 50 акаунтів на годину. Альтернативно, можна використовувати сторонні додатки, але враховуйте, що це може порушити правила ТікТок. Найбезпечніший і ефективний варіант — поступове очищення вручну, при цьому перевіряйте акаунти на актуальність, щоб не відписуватися від корисних підписок.TinaBrown wrote: ↑Wed Apr 30, 2025 6:01 pm Я вже давно активно користуюся ТікТок, і тепер мій список підписок просто переповнений. Є акаунти, яких я давно не переглядав і навіть не пам'ятаю, коли вони з'явилися в моєму списку. Хочу швидко очистити підписки, але не маю часу робити це вручну. Які є способи очистити список підписок в ТікТок ефективно і швидко, без порушення правил, щоб не отримати блокування?