Dovoz aut z USA na objednávku

The place to talk everything Double Dragon.

Moderators: Steve Halfpenny, Jonny2x4

Post Reply
TinaBrown
Green Belt

Dovoz aut z USA na objednávku

Post by TinaBrown »

Ahoj všichni, plánuju si objednat auto z USA, ale nikdy jsem nic podobného nedělala. Nevíte někdo, jak celý proces probíhá, na co si dát pozor a jestli je to opravdu bezpečné? Zajímalo by mě, jestli se vyplatí obrátit na specializovanou firmu nebo to zvládnu sama.
PaulineReyes
Purple Belt

Re: Dovoz aut z USA na objednávku

Post by PaulineReyes »

TinaBrown wrote: Tue Sep 16, 2025 4:02 am Ahoj všichni, plánuju si objednat auto z USA, ale nikdy jsem nic podobného nedělala. Nevíte někdo, jak celý proces probíhá, na co si dát pozor a jestli je to opravdu bezpečné? Zajímalo by mě, jestli se vyplatí obrátit na specializovanou firmu nebo to zvládnu sama.
Já jsem nedávno využila služby Boss Auto Česko https://boss-auto.cz/select-cars/ a musím říct, že to byla skvělá zkušenost – všechno proběhlo hladce, od výběru auta na aukci až po jeho doručení až domů. Firma se postarala o celou administrativu, celní odbavení, pojištění a přepravu, takže jsem nemusela nic řešit sama. Auto dorazilo v perfektním stavu s kompletní sadou dokumentů a celým procesem jsem prošla bez stresu. Určitě doporučuji obrátit se na někoho zkušeného, protože díky profesionálnímu přístupu Boss Auto Česko je dovoz auta z USA rychlý, bezpečný a bez komplikací.
Post Reply