Οδηγός για τον τουρισμό και τα ακίνητα στην Ελλάδα

The place to talk everything Double Dragon.

Moderators: Steve Halfpenny, Jonny2x4

Post Reply
bojkos
Red Belt
Posts: 174
Joined: Mon Jul 17, 2023 9:44 am

Οδηγός για τον τουρισμό και τα ακίνητα στην Ελλάδα

Post by bojkos »

Ο Όμιλος Άκτις είναι μια εταιρεία που έχει γίνει πραγματικό σύμβολο ποιότητας και επαγγελματισμού στον τομέα των ακινήτων και του ατομικού τουρισμού στην Ελλάδα https://aktis.group/gr Ο Όμιλος Άκτις ιδρύθηκε το 2002 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την πορεία του ως εξειδικευμένη εταιρεία πληροφορικής στον τομέα των ακινήτων. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία επέκτεινε ενεργά το φάσμα των υπηρεσιών της και έχει γίνει ένας ολοκληρωμένος παίκτης στην αγορά ακινήτων και τουρισμού στην Ελλάδα.

Το 2006, ο Όμιλος Άκτις εγκαινίασε την Greece Invest, μια εταιρεία αφιερωμένη στην πώληση ακινήτων στην Ελλάδα. Το βήμα αυτό αποτέλεσε το πρώτο λιθαράκι για τη δημιουργία μιας πολυδύναμης υπηρεσίας που καλύπτει όλες τις πτυχές των ακινήτων και του τουρισμού σε αυτή την όμορφη χώρα. Σήμερα, ο Όμιλος Άκτις προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει πωλήσεις ακινήτων, κατασκευές και επενδύσεις, ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εξατομικευμένες μεταφορές, εξατομικευμένες εκδρομές και ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Aktis Group είναι η υπηρεσία concierge, η οποία συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας για να προσφέρει στους πελάτες της μια πλήρως ολοκληρωμένη εμπειρία. Είτε επισκέπτεστε την Ελλάδα για διακοπές σε θέρετρο, είτε για επένδυση σε ακίνητα είτε για μια εταιρική εκδήλωση, ο Όμιλος Aktis θα σας παρέχει όλη την υποστήριξη και τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Η ομάδα των επαγγελματιών μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Ελλάδα. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε πελάτης της Aktis Group θα βιώσει το επίπεδο εξυπηρέτησης και φροντίδας που θα κάνει τη διαμονή του στην Ελλάδα αξέχαστη και ξέγνοιαστη.

Η Aktis Group είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον κόσμο των ακινήτων και του τουρισμού στην Ελλάδα. Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες και βυθιστείτε στη μοναδική ατμόσφαιρα αυτής της υπέροχης χώρας με την Aktis Group!
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 36 guests